logo

 

Buitenlandse toeristen zijn vanaf 9 juni weer welkom in Frankrijk.
Vanaf nu te boeken tot 30 mei: - Lente specials met tijdelijke korting op een verblijf in 2-pers.kamer tussen 09 - 06 en 04 - 07.
Voor info zie : kamer "Au Soleil du Midi" en kamer "Nocturne en Vert".
- Bij boeking van 7 n. kamperen van 09 - 06 tot 30 - 09 bieden wij jullie een lichte maaltijd op de 1ste avond aan. Zie "verhuur" - staanplaatsen.
Zomeraanbieding: bij boeking vóór 30 juni krijg je 10% korting op 1 week half pension. Prijzen zijn voor 2 pers. bij een verblijf tussen 05 en 18 juli.

Voor welk arrangement je ook kiest, we geven de mogelijkheid om gratis te annuleren bij sluiting van grenzen, kilometer beperking, of andere onverwachte maatregelen van de overheid. Het op dat moment al betaalde voorschot wordt terugbetaald.

 

 

 

 


 

Welkom Au Palmier de Barran B&B

 

Monique en Ton ontvangen jullie in Montbernard op 80 km ten Zuid- Westen van Toulouse.
Als de pandemie het toelaat gaan de kamers open vanaf 19 mei tot 30 september en de mini-camping vanaf 1 juni.

"Au Palmier de Barran" is een kleinschalige accommodatie landelijk gelegen buiten de drukke toeristische gebieden, een geruststellende gedachte in deze onzekere tijd. 
Je kunt hier heerlijk een paar dagen uitrusten, van natuur, zon en sportieve activiteiten genieten, door een middeleeuws dorpje slenteren of een fantastische tuin ontdekken. Wij hebben ook goede tips voor allerlei uitjes.
Ook geen zorgen om de Franse taal, wij helpen jullie waar nodig is.
 

Je kunt kiezen voor een sfeervolle gastenkamer en in de zomer ook voor 1 luxe huurtent, 1 huurcaravan of een staanplaats voor je tent, kleine caravan of kampeerbusje. 
Aanwezig zijn o.a.: zwembad met ligbedden, tafeltennistafel, Wifi, gesloten parkeerplaats, kinderspeeltoestellen....
Elke avond, op reservering, kun je aanschuiven aan de gastentafel om de gasconse keuken of onze specialiteiten te ontdekken.
In verband met Covid 19 worden alle noodzakelijke maatregelen genomen.


Je persoonlijke gegevens worden door ons nooit aan derden doorgegeven.

  

Bienvenue à Barran

 

 

 

 

 

 France

 

 

Pour les vacances

 

 

 

 Fleurs de Soleil

Back to Top